Catler JE 4010

Catler JE 4010 zobrazit galerii
hodnocení produktu (0)
     

Cena:

od 4 990 Kč do 6 050 Kč

Vývoj ceny

Hlídat cenu

Popis produktu Catler JE 4010: Chytrý a stylový design z broušené nerezové oceli byl navržen s důrazem kladeným na odolnost, a také s ohledem na bezpečné ovládání a snadné čištění. Odšťavňovač JE 4010 je nejen efektivním domácí... > více informací

 
Nová recenze Přidat textovou recenzi Přidat video recenzi Přidat odkaz na recenzi

Nejlepší odšťavňovače€“ - test | Testado

Testado.cz
07.09.2016 - 09:20:26
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

Test odšťavňovačů 2015

Eva
03.12.2015 - 21:38:45
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

Catler JE 4010 - hodnocení zákazníků

Michal
20.06.2012 - 17:03:18
  • Spokojenost se vsim. Velka vyteznost, dobra obsluha a jednoduche cisteni.
 
  • Pristroj mi ve vsech smerech vyhovuje
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

Catler JE 4010 - hodnocení zákazníků

lt
20.06.2012 - 17:03:18
  • Výborný materiál, kov a kvalitní plast. Není nijak montrózní, vypadá hezky v kuchyni. Skvěle odšťavňuje!
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

Catler JE 4010 - hodnocení zákazníků

Kunclová
20.06.2012 - 17:03:18
  • S odšťavňovačem jsme velmi spokojeni. Práce s ním je celkem jednoduchá, čištění je rychlé a šťáva je připravená přímo bleskově. Můžeme všem zájemcům o zdravé nápoje vřele doporučit.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

Catler JE 4010 - hodnocení zákazníků

Březovký
20.06.2012 - 17:03:18
  • Kvalitní výrobek, kterému odpovídá cena. Jednotlivé části se dobře myjí pod tekoucí vodou. Přiložený kartáček vyčistí dokonale sítko. Při odšťavování většího množství ovoce doporučuji vyčistit kartáčkem sítko, aby se zvětšila výtěžnost.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

Catler JE 4010 - hodnocení zákazníků

Alexandra Vítková
20.06.2012 - 17:03:18
  • Dle mých dosavadních /dlouholetých/ zkušeností
  • naprosto bezkonkurenční výrobek vynikající kvality
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

Catler JE 4010 - hodnocení zákazníků

PePe
20.06.2012 - 17:03:18
  • Nemohu porovnat, neboť je to můj 1. přístroj tohoto druhu. Ale jsem velice spokojen s dokonalými tvary tohoto zařízení - velice dobře se myje i pod tekoucí vodou. Velice rychlé čištění a překvapivě vysoká účinnost. Já jsem neshledal žádné nedostatky na tomto přístroji.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

Catler JE 4010 - hodnocení zákazníků

kam
20.06.2012 - 17:03:18
  • Velmi se dobře čistí a rozebírá. Odšťavní bez problémů jakékoliv ovoce. Malé mínus bych dal tomu,že se dostavají místy malé kousky rozdrcené dužiny z ovoce do šťávy. Celkový dojem velmi dobrý.
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

Catler JE 4010 - hodnocení zákazníků

jiří
20.06.2012 - 17:03:18
  • jednoduchý, funkční, intuitivní
 
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

Catler JE 4010 - hodnocení zákazníků

Pavel
20.06.2012 - 17:03:17
  • Vzhled, propracovanost, funkčnost
 
  • Že se sám neumeje :-)
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

Catler JE 4010 - hodnocení zákazníků

Marta
20.06.2012 - 17:03:14
  • - používám často a již dlouhou dobu naprosto bez problémů
  • - vše, co jde dávám do myčky (do sběrné nádobky na drť vkládám mikrot. sáček, tudíž zůstane čistá)
  • - výborné "sítko", stále ostré, jako nové
  • - plní vše co slibuje
 
  • - na nerez. částech se mi po čase udělalo pár matných flíčků (ale dojem mi nijak nekazí)
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)

Catler JE 4010 - hodnocení zákazníků

Irena
20.06.2012 - 17:03:12
  • Prakticky se vším, splnil očekávání.
 
  • Vyhovuje všechno.
Datart.cz Tato recenze byla poskytnuta obchodem Datart.cz.
Byla pro vás tato recenze užitečná?   Ano (0)   Ne (0)
Nová recenze Přidat textovou recenzi Přidat video recenzi Přidat odkaz na recenzi
;